Monday, July 6, 2009

IPHONE 3G ALIRKEN DİKKAT

IPHONE 3G ALIRKEN DİKKAT
iPhone 3G satın almadan önce herkezin dikkatli olmasını önemle tavsiye ediyoruz.
Kafanızı karıştırmadan satın alabileceginizi düsündügünüz 3G niz hiçde umdugunuz gibi kaşınıza çıkmayacak.
Neden öyle demeyin ! Çünkü eski üretici apple bu ürününü yıllar önce çıkardıgı i tunes site üstünden müzik satışı gibi bir satış sisemi ile ikizleşirerek bir satış politikasıyla piyasaya sundu, Ancak ne reklamlarında nede tanıtım programlarında siz satın almadıkça blöfünü ortaya koymadı.
3G blöfünü TEKNOLOJİDE.COM tüm çıplaklıgı ile ortaya koydu.
Baktığınızda reklamlardaki 3G ekranları nekadarda dolu degil mi? İnsanın aklına hemen satın aldıgında aynen reklamlarda gördüğü şekilde tam dolu olarak sahip olacağına dair fikre kapılıyor,
Akabinde, bir 3G satıcısına doğru hemen yol alıyor.Satın alındığında ürünün açılmasıyla beraber aslında hiçte lanse edildigi gibi olmadıgını anlıyor. İşte bu bir şok.
Yazımızın başındada belirtigimiz gibi i tunes mantıgı ile onlıne olarak içeriklerini sistem üzerinden satarak 3G nizi ancak reklamlardaki hale dönüştürebileceğiniz gerçegi ile başbaşa kalıyorsunuz.
Problemler kervanına ürünün geri iadesi de katılıyor.Yanlız TEKNOLOJİDE.COM. da sizin satın almadan önce sizleri en iyi şekilde bilgilendiriyoruz..Tabiki amacımız 3G yi kötülemek degil hayal kırıklıgı yaşamanızı önlemektir.Unutmayın ki 3G nin içini zenginleştirmek size ek bir maliyet getirecektir.Satın almadan önce bu gerçegi göz önünde bulundurmanızı TEKNOLOJİDE.COM olarak siz okuyucularımıza önemle tavsiye ediyoruz

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.